• Hard getraind?

  Laat je spieren even losmaken!
 • Belangrijke wedstrijd?

  Laat je van tevoren even masseren!
 • Blessure gehad?

  De sportmasseur verzorgt de nabehandeling
 • 1
 • 2
 • 3

Wie ben ik?

Marco klMijn naam is Marco Lemmens. Ik ben getrouwd met Bianca en hebben samen een dochter Suomi. In 1993 ben ik begonnen met de cursus sportmassage en blessurepreventie op het Cios te Sittard.

Ik wilde meer weten over blessures en de behandeling daarvan. Tijdens mijn opleiding als sportinstructeur kwam dit zeker van pas. Zelf was ik op dat moment topsporter en maakte zelf regelmatig gebruik van sportmassages.

Sporten is een verslaving. Dat verdwijnt helaas nooit. Zelf ben ik actief geweest in voetbal en schaatsen. Maar andere sporten zijn ook niet vreemd voor me dus beoefende ik graag meerdere sporten. Door een zware blessure heb ik ín 1998 afstand genomen van het actief sporten. Het Boek dicht maken zat er voor mij niet in en ben begonnen met een andere invulling van sport.

De passie van sport is nooit verdwenen, en ben me daarom gaat richten op het begeleiden en adviseren van recreatiesporters zowel beroepssporters. Deze zorg bestaat uit een ruim kader zoals, ontspanningsmassage, sportmassage, blessurepreventie, trainingsadvies, voedingsadvies, personal training en trainingsopbouw/revalidatie volgens de rehaboom methode. Kortom heel veel aspecten waar een sporter terecht kan.

Dit doe ik niet alleen. Op de site staan partners waar ik mee samenwerk. Mocht een blessure zodanig van aard zijn dat er een specialist nodig is dan kunnen we samen kijken wat de snelste en meest adequate oplossing is. Ook hier bied ik een hoge service aan waarbij cliënten snel en professioneel worden onderzocht.

Werkervaring:

Fortuna Sittard B.V. ( Jupiler League)
Revalidatie en sportverzorging 1e elftal.
01-07-2009 tot juli 2015

Ben Wijkel Fysiotherapie en Revalidatie Heerlen
Sportmassage, revalidatietraining 1-12-2010 tot heden

NOC-NSF Nederlandse Triatlon Selectie Sittard
Sportmassage voor de Nederlandse toptriatleten
01-01-2009 tot augustus 2014

NTC Atletiek Unie (Fysiotherapie Ben Wijkel Heerlen)
Sportmassage, Sportverzorging
Complete verzorging van atleten op voorbereiding OS Londen 2012 01-12-2010 tot augustus 2012

V.V. Sittard (zondagamateurs KNVB 2e klasse)
Sportverzorger en sportmasseur Juli 2006 tot jan 2010

E.V.V. Echt (zondagamateurs KNVB Topklasse)
Sportverzorger en sportmasseur 1e elftal
Dec 1999 tot juni 2006